"Vada", hamburguesa de patata

imatge
  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ivan Surinder
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 360 g de patata vermella (Red Pontiac) bullida

    50 ml d'oli de gira-sol

    4 g de llavors de mostassa

    2 g fulles de curri

    4 g de cúrcuma

    6 g de pebre vermell

    4 g de sal

    4 g de hing  (asafètida)

    4 g de masala

PREPARACIÓ

1. Bullim les patates amb pell i les reservem durant 24 hores a la nevera. Bullir-la el dia abans ens assegura que l'hamburguesa no es trenca.

2. Pelem les patates i les aixafem.

3. Posem una cassola al foc amb l'oli de gira-sol i hi anem abocant les espècies amb un ordre determinat. Primer hi posem les llavors de mostassa fins que comencin a saltar. Ràpidament hi tirem la fulla de curri, la cúrcuma, el pebre vermell, el hing i el massala. Escalfem les espècies una mica i hi aboquem la patata. Ho anem barrejant tot i ho posem en un recipent.

4. Amb un motlle, emplatem la barreja donant-li la forma d'hamburguesa.