Túrós csusza (Pasta amb formatge fresc) - Hongria

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Eszter Fortuna, Lleida

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 400 g de pasta
  • 100 g de cansalada viada
  • 300 g de formatge fresc
  • 3 dl de crema de llet

PREPARACIÓ

Feu coure la pasta en una olla amb aigua abundant i una mica de sal.
Talleu la cansalada a daus petits i deixeu-la sofregir en una paella sense oli. Un cop fregida, retireu-la de la paella i, en el mateix greix que ha desprès en coure, feu-hi coure la crema de llet. Deixeu-la reduir durant uns 10 minuts, a foc fluix, remenant-ho de tant en tant.
Aboqueu la pasta, cuita i escorreguda, a la paella de la crema de llet. Remeneu-ho tot plegat perquè la pasta s'impregni de la salsa i afegiu-hi el formatge fresc esmicolat i els daus de cansalada que teniu reservats.
Serviu el plat ben calent.

Anar al contingut