Turon na saging (Farcellets de plàtan) - Filipines
- Programa: Karakia
- Cuina: Lurdes Irma Medrano, Barcelona
INGREDIENTS
- plàtans
- pasta de full
- langka
- sucre
- ou
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Peleu els plàtans, talleu-ne les puntes i partiu-los per la meitat (al llarg).
Estireu la pasta de full amb un corró i talleu-la a rectangles (la mida dependrà de la llargada dels trossos de plàtan).
Esteneu un tros de pasta, poseu-hi una meitat de plàtan, una mica de langka i mitja cullerada de sucre per sobre.
Emboliqueu la fruita amb la pasta de full, tanqueu-la i pinteu-la amb ou batut.
En una paella amb força oli de gira-sol, fregiu-hi aquests "paquets" de fruita fins que siguin daurats.
Estireu la pasta de full amb un corró i talleu-la a rectangles (la mida dependrà de la llargada dels trossos de plàtan).
Esteneu un tros de pasta, poseu-hi una meitat de plàtan, una mica de langka i mitja cullerada de sucre per sobre.
Emboliqueu la fruita amb la pasta de full, tanqueu-la i pinteu-la amb ou batut.
En una paella amb força oli de gira-sol, fregiu-hi aquests "paquets" de fruita fins que siguin daurats.