Turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Tomàs Cuadrado
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
- Informació nutricional -Obre
La carn de conill és molt baixa en greixos i calories i rica en proteïnes d'alt valor biològic i vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 conill
- 4 tomàquets vermells
- 2 cabeces d'all
- 2 cebes mitjanes
- 2 fulles de llorer
- 1/2 l de cervesa
- 8 llesques de pa
- 1 llauna de pebrots del piquillo
- romaní
- sal i pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el conill, que haureu desossat, farciu-lo amb els pebrots del piquillo i l'all laminat, emboliqueu-lo, lligueu-lo amb cordill, poseu-lo en una safata, amaniu-lo amb oli d'oliva, sal i pebre i deixeu-lo coure al forn durant 30 minuts a 180 graus. Quan estigui cuit, deslligueu-lo i talleu-lo a talls ben gruixuts.
A continuació, en una paella amb oli sofregiu el tomàquet tallat a trossos, la ceba tallada a la juliana, l'all laminat i el llorer. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho reduir durant una estona.
Seguidament, poseu el sofregit en un bol, tritureu-lo amb el túrmix, torneu a posar-lo a la paella juntament amb els talls de conill i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin ben rosses.
I ja per acabar, emplateu les llesques de pa, poseu-hi el tall de conill a sobre, salseu-ho tot amb la salsa de la cocció i guarniu el plat amb una branqueta de romaní.
A continuació, en una paella amb oli sofregiu el tomàquet tallat a trossos, la ceba tallada a la juliana, l'all laminat i el llorer. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho reduir durant una estona.
Seguidament, poseu el sofregit en un bol, tritureu-lo amb el túrmix, torneu a posar-lo a la paella juntament amb els talls de conill i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin ben rosses.
I ja per acabar, emplateu les llesques de pa, poseu-hi el tall de conill a sobre, salseu-ho tot amb la salsa de la cocció i guarniu el plat amb una branqueta de romaní.