Turnedó de bacallà amb salsa de gerds

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Álvarez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Vallès, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 morros de bacallà dessalat
  • 4 talls fins de cansalada
  • 2 mangos
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de sucre.
  • Per a la salsa de gerds:
  • 100 g de gerds
  • 1 got de Pedro Ximénez

PREPARACIÓ

Per començar, escorreu el bacallà ja dessalat, assequeu-lo amb un drap, emboliqueu-lo amb la cansalada, passeu-lo per farina i poseu-lo en una paella amb una mica d'oli a foc suau de 6 a 10 minuts.

Mentrestant, per fer la salsa de gerds, poseu el Pedro Ximénez en una paella al foc i flamegeu-lo. Seguidament, afegiu-hi els gerds i deixeu-ho reduir.

A continuació, peleu els mangos, talleu-los a trossos i confiteu-los en un cassó amb la mantega i el sucre de 6 a10 minuts.

Finalment, passeu la salsa de gerds pel colador xinès.

I ja per acabar, col•loqueu el mango confitat al centre del plat, poseu-hi el bacallà a sobre i banyeu-lo amb la salsa de gerds.
Anar al contingut