Turbot amb puré de coliflor i trompetes de la mort
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Pallàs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Big Ben, Golmés (Lleida)
INGREDIENTS
- 4 supremes de turbot de 180 g
- 1/2 coliflor
- 100 g de mantega
- 80 g de trompetes de la mort
- 1 canó de vainilla
- oli d'oliva 0.4º
- sal
- 20 cl de brou de vedella
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu la coliflor amb aigua durant 10 minuts.
A continuació, poseu mantega en una paella i afegiu-hi les trompetes de la mort, que prèviament haureu remullat, i una mica de sal. Remeneu-ho. Després, afegiu-hi el brou de carn i deixeu-ho reduir. Tot seguit, escorreu la coliflor, afegiu-hi mantega i tritureu-ho amb un túrmix fins a aconseguir una textura de puré. Mentrestant, marqueu el turbot en una paella amb oli. Comenceu per la banda de la pell i després doneu-li la volta. Procureu no deixar-lo massa cuit. I ja, per acabar, emplateu el trubot, poseu-hi una mica de puré de coliflor al cantó i cobriu-ho amb les trompetes de la mort. Podeu decorar-ho amb una mica d'oli de vainilla.
A continuació, poseu mantega en una paella i afegiu-hi les trompetes de la mort, que prèviament haureu remullat, i una mica de sal. Remeneu-ho. Després, afegiu-hi el brou de carn i deixeu-ho reduir. Tot seguit, escorreu la coliflor, afegiu-hi mantega i tritureu-ho amb un túrmix fins a aconseguir una textura de puré. Mentrestant, marqueu el turbot en una paella amb oli. Comenceu per la banda de la pell i després doneu-li la volta. Procureu no deixar-lo massa cuit. I ja, per acabar, emplateu el trubot, poseu-hi una mica de puré de coliflor al cantó i cobriu-ho amb les trompetes de la mort. Podeu decorar-ho amb una mica d'oli de vainilla.