Turbot amb puré de coliflor i trompetes de la mort

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Pallàs
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Big Ben, Golmés (Lleida)

INGREDIENTS

  • 4 supremes de turbot de 180 g
  • 1/2 coliflor
  • 100 g de mantega
  • 80 g de trompetes de la mort
  • 1 canó de vainilla
  • oli d'oliva 0.4º
  • sal
  • 20 cl de brou de vedella

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu la coliflor amb aigua durant 10 minuts.
A continuació, poseu mantega en una paella i afegiu-hi les trompetes de la mort, que prèviament haureu remullat, i una mica de sal. Remeneu-ho. Després, afegiu-hi el brou de carn i deixeu-ho reduir. Tot seguit, escorreu la coliflor, afegiu-hi mantega i tritureu-ho amb un túrmix fins a aconseguir una textura de puré. Mentrestant, marqueu el turbot en una paella amb oli. Comenceu per la banda de la pell i després doneu-li la volta. Procureu no deixar-lo massa cuit. I ja, per acabar, emplateu el trubot, poseu-hi una mica de puré de coliflor al cantó i cobriu-ho amb les trompetes de la mort. Podeu decorar-ho amb una mica d'oli de vainilla.
Anar al contingut