Tuna casserole (Tonyina i patates al forn) - Hampshire, Anglaterra, Regne Unit
- Programa: Karakia
- Cuina: Steve West, Lleida
INGREDIENTS
- Per a 8 persones:
- 5-6 patates
- 1 ceba
- 250 g de blat de moro
- 300 g de tonyina de llauna
- llet
- crema de llet
- formatge ratllat
PREPARACIÓ
Peleu i talleu les patates i la ceba a rodanxes primes. Feu una primera capa de patates i ceba que ocupi el fons d'una safata que pugui anar al forn. Escampeu-hi per sobre el blat de moro i la tonyina esmicolada. Feu una altra capa de patates, aboqueu-hi un bon raig de llet barrejada amb crema de llet i escampeu-hi pel damunt el formatge ratllat.
Enforneu-ho durant una hora i quart, més o menys, a 200º, fins que les patates siguin cuites.
Enforneu-ho durant una hora i quart, més o menys, a 200º, fins que les patates siguin cuites.