Truita suflé
INGREDIENTS
2 ous
1 culleradeta de llevat químic
Cibulet
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Separem les clares i els rovells de 2 ous que tenim a temperatura ambient.
- Afegim un pessic de sal a les clares i les muntem a punt de neu amb les varetes elèctriques.
- Afegim un pessic de sal al bol dels rovells i una culleradeta d'impulsor químic. Muntem els rovells amb les varetes elèctriques.
- Posem una paella petita a escalfar. Afegim un raig d'oli OVE a la paella.
- Incorporem amb cura 1/3 de les clares muntades al bol dels rovells. Quan estiguin integrades, hi afegim la resta de les clares, amb cura per no perdre aire.
- Tallem unes branques de cibulet ben petites.
- Afegim amb molta cura el cibulet a la barreja de l'ou.
- Si l'oli de la paella ja és calent, hi afegim la barreja d'ou i l'escampem bé. Tapem la paella i ho deixem coure 4 minuts a foc baix.
- Destapem la paella i comprovem que la truita està cuita per la base i es desenganxa. La dobleguem per la meitat i la deixem coure uns minuts més.