Truita gratinada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Del grup dels aliments rics en hidrats de carboni, la patata n'és el més lleuger, ja que és el que conté més aigua; per això, les recomanacions apunten menjar-ne de tres a quatre dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 patates agra
5 ous
100 g de formatge semicurat
70 g de formatge blau
Orenga seca
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i esqueixem les patates finament. Les fregim en una paella amb bastant d'oli calent, fins que ens quedin cruixents. Les reservem en paper absorbent per evitar un excés d'oli.
- Batem cinc ous i hi barregem les patates fregides amb un polsim de sal .
- Aboquem la nostra barreja a una safata untada amb oli. Hi afegim formatge curat i ratllat, juntament amb formatge blau esbocinat, de manera que ens quedi tota la safata coberta.
- Ho amanim amb un raig d'oli i orenga, i ho gratinem 15' a 180º.