Truita gratinada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Del grup dels aliments rics en hidrats de carboni, la patata n'és el més lleuger, ja que és el que conté més aigua; per això, les recomanacions apunten menjar-ne de tres a quatre dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 patates agra

    5 ous

    100 g de formatge semicurat

    70 g de formatge blau

    Orenga seca

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem i esqueixem les patates finament. Les fregim en una paella amb bastant d'oli calent, fins que ens quedin cruixents. Les reservem en paper absorbent per evitar un excés d'oli.
  2. Batem cinc ous i hi barregem les patates fregides amb un polsim de sal .
  3. Aboquem la nostra barreja a una safata untada amb oli. Hi afegim formatge curat i ratllat, juntament amb formatge blau esbocinat, de manera que ens quedi tota la safata coberta.
  4. Ho amanim amb un raig d'oli i orenga, i ho gratinem 15' a 180º.
Anar al contingut