Truita de tardor
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Susanna Garcia, Llavaneres ( Maresme)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 400 gr. de rovellons i rossinyols
- 4 patates
- 4 moniatos
- oli
- 5 ous
- Sal
PREPARACIÓ
1.Peleu les patates i els moniatos, talleu-los. Poseu la paella on vulgueu fer la truita al foc i feu-hi coure les patates i els moniatos.
2.Talleu els bolets a juliana i salteu-los amb una mica d'oli a una altra paella.
3.Bateu cinc ous i poseu-hi una mica de sal.
4.Quan tingueu les patates i els moniatos cuits coleu-los per tal de treure'n l'excés d'oli.
5.Torneu a posar les patates, els moniatos i els bolets a una paella antiadherent. Aboqueu-hi els ous i lligueu la truita.
2.Talleu els bolets a juliana i salteu-los amb una mica d'oli a una altra paella.
3.Bateu cinc ous i poseu-hi una mica de sal.
4.Quan tingueu les patates i els moniatos cuits coleu-los per tal de treure'n l'excés d'oli.
5.Torneu a posar les patates, els moniatos i els bolets a una paella antiadherent. Aboqueu-hi els ous i lligueu la truita.