Truita de tardor

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Susanna Garcia, Llavaneres ( Maresme)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 400 gr. de rovellons i rossinyols
  • 4 patates
  • 4 moniatos
  • oli
  • 5 ous
  • Sal

PREPARACIÓ

1.Peleu les patates i els moniatos, talleu-los. Poseu la paella on vulgueu fer la truita al foc i feu-hi coure les patates i els moniatos.
2.Talleu els bolets a juliana i salteu-los amb una mica d'oli a una altra paella.
3.Bateu cinc ous i poseu-hi una mica de sal.
4.Quan tingueu les patates i els moniatos cuits coleu-los per tal de treure'n l'excés d'oli.
5.Torneu a posar les patates, els moniatos i els bolets a una paella antiadherent. Aboqueu-hi els ous i lligueu la truita.
Anar al contingut