Truita de mongetes amb relleus
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Truita de mongetes amb relleus
- (per a 4 persones)
- restes d'embotit
- 3 cullerades de pasta de tomàquet dessecat
- 1 pot de mongetes de Santa Pau
- 1 ceba tendra
- fulles d'enciam francès
- 6 ous (300 ml d'ou pasteuritzat)
PREPARACIÓ
1. Esbandim les mongetes de Santa Pau a sota de l'aixeta i les passem per un colador, per treure'n l'excés d'aigua. Les reservem.
2. Tallem les restes d'embotits a dauets i piquem la ceba tendra.
3. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem els dauets d'embotit i la ceba picada.
4. Tallem a la juliana l'enciam francès i l'afegim a la paella.
5. Barregem en un bol les mongetes amb la pasta de tomàquet dessecat.
6. Afegim al bol el contingut de la paella i ho barregem tot bé.
7. És el moment d'incorporar al bol els ous (amb closca o pasteuritzats).
8. Escalfem una paella antiadherent amb un bon raig d'oli i hi aboquem el contingut del bol.
2. Tallem les restes d'embotits a dauets i piquem la ceba tendra.
3. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem els dauets d'embotit i la ceba picada.
4. Tallem a la juliana l'enciam francès i l'afegim a la paella.
5. Barregem en un bol les mongetes amb la pasta de tomàquet dessecat.
6. Afegim al bol el contingut de la paella i ho barregem tot bé.
7. És el moment d'incorporar al bol els ous (amb closca o pasteuritzats).
8. Escalfem una paella antiadherent amb un bon raig d'oli i hi aboquem el contingut del bol.