Truita de carxofes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carxofa és de les poques hortalisses en què la part comestible és la flor. És especialment rica en minerals com el magnesi, el fòsfor i el potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A  4 PERSONES

    8 carxofes

    6 ous

    70 ml de nata     

    4 llesques de pa de pagès

    3 tomàquets de penjar

    Un gra d'all

    Sal

    Pebre blanc

    Sal en escates

    Oli de confitar

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Omplim un pot amb oli de confitar i l'escalfem a foc lent.
  2. Pelem, tornegem i desbarbem 8 carxofes.
  3. Fiquem els cors al pot i les confitem a 90º durant 20 minuts.
  4. Traiem els cors del pot i els tallem a làmines. Els reservem.
  5. En un bol batem 6 ous.
  6. Hi afegim sal i pebre blanc. Ho batem, hi afegim la nata i ho seguim batent fins a barrejar tots els ingredients.
  7. Amb el contingut del bol fem 4 truites en una paella amb un raig d'oli OVE. Les reservem.
  8. Tallem 4 llesques de pa de pagès i les torrem en una paella.
  9. Freguem 1 gra d'all per les torrades.
  10. Suquem les torrades amb tomàquet de penjar, escates de sal, oli i les emplatem.
  11. Posem les truites damunt el pa i hi afegim un raig d'oli.
Anar al contingut