Truita de bacallà amb carreretes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Borja Sierra
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Granja Elena, Barcelona

INGREDIENTS

  • 3 cebes noves
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot verd
  • 150 g de carreretes fresques
  • 400 g de bacallà dessalat
  • 3 ous
  • julivert
  • oli d'oliva extra verge
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el bacallà en un bol i deixeu-lo coure al microones durant 5 minuts.

Per fer el sofregit, en una paella amb oli sofregiu la ceba tallada a la juliana i els alls laminats a foc molt suau. Després, afegiu-hi el pebrot tallat a la juliana molt fina.

Quan el pebrot estigui daurat, poseu-hi les carreretes, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.

Seguidament, afegiu-hi el bacallà esmicolat i el julivert picat i deixeu-ho coure tot un parell de minuts més.

A continuació, en una paella ben calenta amb una mica d'oli, poseu-hi els ous batuts i salats. Quan estiguin cuits per sota, poseu-hi el sofregit a sobre, cobriu-lo amb l'ou i deixeu-ho coure fins que la truita quedi dauradeta.

I ja per acabar, emplateu la truita, amaniu-la amb un raig d'oli i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Anar al contingut