Truita de bacallà a l'ajorriero
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Solà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de bacallà (penca)
- 8 ous
- 10 grans d'all
- 2 pebrot vermells
- 2 pebrots verds
- 1 ceba
- julivert
- 1 bitxo
- pebre vermell
- sal
- oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
Daureu els alls laminats en una paella amb oli.
Quan hagin agafat color, afegiu-hi la ceba tallada i el julivert i remeneu-ho. Un cop cuit, afegiu-hi el bacallà tallat a trossets, remeneu-ho i deixeu-ho coure tot a foc lent.
Mentrestant, sofregiu el pebrot verd picat, el pebrot vermell picat i una mica de bitxo en una paella amb oli. Quan el pebrot estigui cuit, aboqueu-lo a l'altra paella i remeneu-ho bé.
A continuació, bateu els ous, afegiu-hi el bacallà i el pebrot, remeneu-ho i aboqueu-ho en una paella calenta amb oli. Després, tombeu la truita i ja podreu emplatar-la.
Quan hagin agafat color, afegiu-hi la ceba tallada i el julivert i remeneu-ho. Un cop cuit, afegiu-hi el bacallà tallat a trossets, remeneu-ho i deixeu-ho coure tot a foc lent.
Mentrestant, sofregiu el pebrot verd picat, el pebrot vermell picat i una mica de bitxo en una paella amb oli. Quan el pebrot estigui cuit, aboqueu-lo a l'altra paella i remeneu-ho bé.
A continuació, bateu els ous, afegiu-hi el bacallà i el pebrot, remeneu-ho i aboqueu-ho en una paella calenta amb oli. Després, tombeu la truita i ja podreu emplatar-la.