Truita de bacallà a l'ajorriero

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Solà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de bacallà (penca)
  • 8 ous
  • 10 grans d'all
  • 2 pebrot vermells
  • 2 pebrots verds
  • 1 ceba
  • julivert
  • 1 bitxo
  • pebre vermell
  • sal
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

Daureu els alls laminats en una paella amb oli.
Quan hagin agafat color, afegiu-hi la ceba tallada i el julivert i remeneu-ho. Un cop cuit, afegiu-hi el bacallà tallat a trossets, remeneu-ho i deixeu-ho coure tot a foc lent.

Mentrestant, sofregiu el pebrot verd picat, el pebrot vermell picat i una mica de bitxo en una paella amb oli. Quan el pebrot estigui cuit, aboqueu-lo a l'altra paella i remeneu-ho bé.

A continuació, bateu els ous, afegiu-hi el bacallà i el pebrot, remeneu-ho i aboqueu-ho en una paella calenta amb oli. Després, tombeu la truita i ja podreu emplatar-la.
Anar al contingut