Truita catalana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 ous
- 4 llesques de pa de pagès
- 8 tomàquets madurs
- 120 g de pernil ibèric
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Suqueu una llesca de pa amb tomàquet per les dues bandes i amaniu-la amb sal i oli. Talleu-la en trossos grossos.
Després bateu els ous en un bol i poseu-hi sal. Aboqueu-los en una paella amb oli i deixeu-los quallar una mica. Poseu-hi els trossos de pa a sobre i tombeu la truita amb l'ajuda d'un plat.
I ja per acabar, emplateu la truita i cobriu-la amb làmines de pernil.
Després bateu els ous en un bol i poseu-hi sal. Aboqueu-los en una paella amb oli i deixeu-los quallar una mica. Poseu-hi els trossos de pa a sobre i tombeu la truita amb l'ajuda d'un plat.
I ja per acabar, emplateu la truita i cobriu-la amb làmines de pernil.