Trufes de xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
La nata és un làctic molt ric en vitamina D, imprescindible per a la regulació del calci en el metabolisme ossi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 cullerades de cacau en pols
- 400 g de nata del 35%
- 200 g de xocolata negra del 70%
- 1 raig de conyac
- 2 llimes
- sucre
PREPARACIÓ
1.- Desfem 200 g de nata i la xocolata en un pot a foc molt baix. Un cop s'hagi desfet tot, hi afegim el raig conyac.
2.- Ho posem dins d'una mànega pastissera sense tancar, perquè es refredi una mica, no del tot.
3.- En una safata amb paper sulfurat, hi anem posant xurros de la crema o barreja anterior.
4.- Els fiquem al congelador fins que es quedin sòlids per poder-los tallar còmodament.
5. Posem nata i sucre dins d'un bol i ho batem. Netegem les llimes i en ratllem dues. Ho barregem tot.
6.- Un cop sòlids, els tallem i en fem boletes amb les mans. Seguidament, els arrebossem amb el cacau en pols i les trufes ja estan llestes.
7.- Servim les trufes amb la nata.
2.- Ho posem dins d'una mànega pastissera sense tancar, perquè es refredi una mica, no del tot.
3.- En una safata amb paper sulfurat, hi anem posant xurros de la crema o barreja anterior.
4.- Els fiquem al congelador fins que es quedin sòlids per poder-los tallar còmodament.
5. Posem nata i sucre dins d'un bol i ho batem. Netegem les llimes i en ratllem dues. Ho barregem tot.
6.- Un cop sòlids, els tallem i en fem boletes amb les mans. Seguidament, els arrebossem amb el cacau en pols i les trufes ja estan llestes.
7.- Servim les trufes amb la nata.