Trufes de llimona i taronja

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    Per fer trufes de taronja

    2 taronges

    340 g xocolata blanca    

    180 ml llet

    20 ml conyac

    Cacau en pols     

     

    Per fer trufes de llimona

    2 llimones   

    240 g xocolata negra

    200 ml nata        

    40 ml llet

    20 ml conyac

    20 g mantega

    Cacau en pols     

PREPARACIÓ

  1. Per fer les trufes de llimona escalfem 40 g de llet amb 200 g de nata.
  2. Hi afegim les pells de 2 llimones, i quan arrenqui el bull, ho tapem, ho apartem del foc i ho deixem infusionar 30 minuts.
  3. Posem la xocolata negra al bany maria i ho anem remenant fins que estigui desfeta. La traiem del foc i hi colem la infusió de llimona. Ho remenem fins que estigui tot ben integrat.
  4. Hi afegim la mantega fosa i el conyac.
  5. Ho barregem bé i ho aboquem dins d'un motlle.
  6. Ho duem dues hores a la nevera perquè prengui cos. Passat aquest temps, ho traiem, ho tallem a quadradets, i els arrebossem amb xocolata en pols.
  7. Per fer les trufes de taronja, escalfem 180 g de llet sencera fresca.
  8. Hi afegim les pells de 2 taronges, i quan arrenqui el bull, ho tapem, ho apartem del foc i ho deixem infusionar 30 minuts.
  9. Posem la xocolata blanca al bany maria i ho anem remenant fins que estigui desfeta.
  10. La traiem del foc i hi colem la infusió de taronja.
  11. Ho remenem fins que estigui tot ben integrat.
  12. Hi afegim el conyac, ho remenem bé i ho aboquem a dins d'un motlle.
  13. Ho deixem 2 hores a la nevera.
  14. Ho traiem i en fem boletes, que arrebossem amb xocolata en pols.
Anar al contingut