Tronc de lluç de palangre al vapor de te
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Un tronc de lluç net d'uns 250 g
- Te verd (Lama)
- Bajoques
- Pastanaga
- Api
- Porro
- Oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
1. En primer lloc es fa una infusió de 2 minuts utilitzant el doble de te. La posarem, colada, en una vaporera.
2. Tallarem la quantitat de verdures que vulguem en juliana i les posarem a coure juntament amb el lluç durant uns 10 minuts.
3.Una vegada cuit s'amaneix amb una mica de sal i oli d'oliva.
Comentaris:
. Es un plat senzill, saludable i saborós. Els aromes de fruita i de flors del te impregnen el peix, les verdures i l'oli i hi mariden perfectament.
. El te verd Lama està aromatitzat amb pétals de flors i fruites, amb predomini dels cítrics.
Títol original de la recepta: Tronco de merluza de anzuelo al vapor del lama
Extret del llibre: El Té y la Cocina Mediterránea d'Arola Editors
Autors: David Solé i Torné i Paco Lostal Ripoll.
2. Tallarem la quantitat de verdures que vulguem en juliana i les posarem a coure juntament amb el lluç durant uns 10 minuts.
3.Una vegada cuit s'amaneix amb una mica de sal i oli d'oliva.
Comentaris:
. Es un plat senzill, saludable i saborós. Els aromes de fruita i de flors del te impregnen el peix, les verdures i l'oli i hi mariden perfectament.
. El te verd Lama està aromatitzat amb pétals de flors i fruites, amb predomini dels cítrics.
Títol original de la recepta: Tronco de merluza de anzuelo al vapor del lama
Extret del llibre: El Té y la Cocina Mediterránea d'Arola Editors
Autors: David Solé i Torné i Paco Lostal Ripoll.