Trinxat de la Cerdanya amb vieires
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Formentí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alàs, Alas i Cerc
INGREDIENTS
- col
- 300 g de patates
- 12 vieires
- 200 g de "churrasco"
- 1 sobre de trompetes de la mort deshidratades
- 3 grans d'all
- 1 tassa de fons de carn (opcional)
- sal i pebre blanc
- 1 nou de mantega
- 2 escalunyes
- 1 got de vi blanc
PREPARACIÓ
Per començar, en una olla amb aigua i sal, bulliu la col i les patates tallades a daus durant uns 25 minuts.
Seguidament, aixafeu-ho amb una forquilla i reserveu-ho.
A continuació, en una paella amb una mica de mantega sofregiu l'escalunya picada i les trompetes de la mort.
Per fer la salsa, en una altra paella amb una mica d'oli, salteu el "churrasco", salpebrat i tallat a daus, i els grans d'all.
Quan estigui daurat, afegiu el vi blanc i el brou de carn i deixeu-ho reduir. Tot seguit, passeu-ho pel colador xinès i reserveu-ho.
Finalment, en una paella amb una mica d'oli i mantega, salteu les vieres.
I ja per acabar, ompliu un motllo amb el trinxat, poseu-lo al centre del plat, desemmotlleu-lo, poseu-hi per sobre les trompetes de la mort i les vieres i salseu-ho.
Seguidament, aixafeu-ho amb una forquilla i reserveu-ho.
A continuació, en una paella amb una mica de mantega sofregiu l'escalunya picada i les trompetes de la mort.
Per fer la salsa, en una altra paella amb una mica d'oli, salteu el "churrasco", salpebrat i tallat a daus, i els grans d'all.
Quan estigui daurat, afegiu el vi blanc i el brou de carn i deixeu-ho reduir. Tot seguit, passeu-ho pel colador xinès i reserveu-ho.
Finalment, en una paella amb una mica d'oli i mantega, salteu les vieres.
I ja per acabar, ompliu un motllo amb el trinxat, poseu-lo al centre del plat, desemmotlleu-lo, poseu-hi per sobre les trompetes de la mort i les vieres i salseu-ho.