Tres truites

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA

  • TRUITA DE GALL DINDI

    4 clares d'ou

    50 g gall dindi fumat

    20 g nous

    20 g mostassa de Dijon

    Créixens

    Flor de sal

     

    TRUITA D'ALVOCAT

  • 4 clares d'ou

    50 g mongetes del ganxet

    50 g col de paperina

    Mig alvocat

    Gingebre

    Pebre

    Sal

     

    TRUITA DE FARINA

    2 ous

    100 ml aigua mineral

    50 g farina

    Farigola

    Pebre

    Sal

     

     

PREPARACIÓ

  • Per a la truita de gall dindi, trenquem 4 clares d'ou i hi barregem la mostassa. Ho aboquem en una paella prèviament escalfada amb un raig d'oli. Deixem que ocupi tot l'espai i, al damunt, hi posem el gall dindi fumat, tallat a bocins, les nous una mica esmicolades, un grapat de créixens i flor de sal. Ho cargolem i ho servim.

 

  • Per la truita d'alvocat, trenquem 4 clares d'ou, ho salem i hi incorporem mig alvocat tallat a la brunesa, 50 g de mongeta del ganxet i 50 g de col de paperina tallat a la juliana. Ho barregem juntament amb gingebre ratllat i una mica de pebre negre. Ho aboquem a una paella, prèviament escalfada amb un raig d'oli, i li donem forma de truita a la francesa.

 

  • Per la truita de farina, barregem 50 g de farina amb 100 ml d'aigua mineral en un pot. Ho posem al foc i ho remenem fins que arribi als 60 ºC. Durant 5 minuts, ho anem apartant i acostant al fogó per no passar-nos de temperatura, sense parar de remenar. Ho deixem reposar durant 20 minuts. Trenquem 2 ous i n'aboquem una part a la barreja reposada. Ho integrem bé i repetim l'operació fins que no ens quedi ou batut. Hi incorporem pebre negre i farigola. Fem la truita en una crepera, prèviament escalfada amb un raig d'oli. Deixem que ocupi tot l'espai de la crepera i fem la truita a foc mitjà, fent-li 7 tombs perquè es faci bé a banda i banda.
Anar al contingut