Torta de pan (Púding de pa) - Veneçuela
- Programa: Karakia
- Cuina: Josep Morcillo i Rayda Guzmán, Tona
INGREDIENTS
- un tros de pa sec
- llet
- 2 ous
- sucre
- 1 culleradeta de llevat en pols
- sucre glas
- canyella en pols
PREPARACIÓ
Preescalfeu el forn a uns 180º.
Esmicoleu el pa i barregeu-lo amb un bon raig de llet, els ous, el sucre i el llevat en pols. Remeneu-ho perquè tots els ingredients quedin ben barrejats i aboqueu-ho en un motlle de plum cake.
Enforneu-ho durant 1 hora.
Un cop cuit i fred, talleu-ho a llesques i serviu-les en una safata, espolsant-hi per sobre una mica de sucre glas i de canyella en pols.
Esmicoleu el pa i barregeu-lo amb un bon raig de llet, els ous, el sucre i el llevat en pols. Remeneu-ho perquè tots els ingredients quedin ben barrejats i aboqueu-ho en un motlle de plum cake.
Enforneu-ho durant 1 hora.
Un cop cuit i fred, talleu-ho a llesques i serviu-les en una safata, espolsant-hi per sobre una mica de sucre glas i de canyella en pols.