Torta de banano con bocadillo de guayaba y queso (Pastís de plàtan amb guaiaba i formatge) - Colòmbia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Oscar Mauricio Chamat, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4-6 persones:
  • 4 plàtans
  • 2 llimones
  • dulce de guayaba
  • formatge tendre
  • 2-3 cullerades de farina
  • 2 ous
  • vi dolç
  • canyella
  • mantega

PREPARACIÓ

Espremeu les llimones i reserveu-ne el suc.
Peleu i talleu els plàtans a trossos, després aixafeu-los amb suc de llimona -perquè no s'oxidin-, una mica de mantega, la farina i una copa de vi dolç fins que us quedi una pasta cremosa.
Incorporeu a aquesta pasta un parell d'ous i una mica de canyella en pols i aboqueu-ne la meitat en un motllo prèviament untat de mantega.
Talleu uns quants trossos de dulce de guayaba i de formatge tendre, repartiu-los per sobre d'aquesta pasta i acabeu d'abocar-la tota per sobre.
Enforneu-ho durant uns 30-40 minuts i ja tindreu la torta a punt per servir.

Nota:
Si no trobeu dulce de guayaba el podeu substituïr per codonyat.

 

 

 

Anar al contingut