Torró de xocolata i fruits secs

  • Programa: Dolça Catalunya
  • Cuina: Ramon Ribera Vicens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 500 g de xocolata (70% cacau - cobertura)

  • 150 grams de fruits secs o una peça de torró d'Agramunt
  •  

PREPARACIÓ

  1. Fem bocins la xocolata i la desfem al bany maria.
  2. Quan arribi a 45º en treiem 2/3 parts en compte perquè no hi caigui aigua que desfaria el greix del cacau.
  3. Treballem la xocolata sobre el marbre fins a deixar-la a 30º per trencar els cristalls.
  4. Incorporem la xocolata treballada al bol del bany maria. La mescla tindrà uns 31º.
  5. Amb la màniga pastissera, omplim els motlles.
  6. Per últim, els decorem amb els fruits secs.
  7. Hi podem posar imaginació amb el sabor. A la xocolata negra li anirà bé la ratlladura de la llimona. O dos grans de cafè soluble també li donaran un gust peculiar. Amb els fastucs, també ho podem amanir amb grans de sal.





 

Anar al contingut