Tori namba udon

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Udon, Barcelona

INGREDIENTS

  • 800 g de fideus udon
  • 1 tassa de brou dashi
  • 4 g d'alga nori
  • 1 ceba
  • 1 cuixa de pollastre
  • 1 ou
  • 10 g de panko
  • sal, pebre
  • 20 g de farina de tempura
  • oli de gira-sol
  • 120g de xiitake
  • 1 porro
  • 1 copeta de mirin
  • 1 tasseta d'oli de gingebre
  • brots de soja
  • llavors de sèsam blanc i negre

PREPARACIÓ

Bulliu els fideus udon durant un minut en una olla amb aigua.
A continuació, talleu la cuixa de pollastre en tires, passeu-les per l'ou batut i arrebosseu-les amb el panko. Després fregiu el pollastre en una paella amb oli de gira-sol abundant i ben calent.

Tot seguit, poseu una mica d'oli macerat amb all en un wok. Quan estigui ben calent, tireu-hi el xiitake tallat, el porro tallat, els brots de soja i el pollastre arrebossat. Salteu-ho tot junt i afegiu-hi el mirin.

I ja per acabar, emplateu els fideus en un bol, afegiu-hi el brou dashi i el pollastre i les verdures saltades per sobre. Podeu guarnir el plat amb llavors de sèsam torrades.
Anar al contingut