Tori namba udon
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Udon, Barcelona
INGREDIENTS
- 800 g de fideus udon
- 1 tassa de brou dashi
- 4 g d'alga nori
- 1 ceba
- 1 cuixa de pollastre
- 1 ou
- 10 g de panko
- sal, pebre
- 20 g de farina de tempura
- oli de gira-sol
- 120g de xiitake
- 1 porro
- 1 copeta de mirin
- 1 tasseta d'oli de gingebre
- brots de soja
- llavors de sèsam blanc i negre
PREPARACIÓ
Bulliu els fideus udon durant un minut en una olla amb aigua.
A continuació, talleu la cuixa de pollastre en tires, passeu-les per l'ou batut i arrebosseu-les amb el panko. Després fregiu el pollastre en una paella amb oli de gira-sol abundant i ben calent.
Tot seguit, poseu una mica d'oli macerat amb all en un wok. Quan estigui ben calent, tireu-hi el xiitake tallat, el porro tallat, els brots de soja i el pollastre arrebossat. Salteu-ho tot junt i afegiu-hi el mirin.
I ja per acabar, emplateu els fideus en un bol, afegiu-hi el brou dashi i el pollastre i les verdures saltades per sobre. Podeu guarnir el plat amb llavors de sèsam torrades.
A continuació, talleu la cuixa de pollastre en tires, passeu-les per l'ou batut i arrebosseu-les amb el panko. Després fregiu el pollastre en una paella amb oli de gira-sol abundant i ben calent.
Tot seguit, poseu una mica d'oli macerat amb all en un wok. Quan estigui ben calent, tireu-hi el xiitake tallat, el porro tallat, els brots de soja i el pollastre arrebossat. Salteu-ho tot junt i afegiu-hi el mirin.
I ja per acabar, emplateu els fideus en un bol, afegiu-hi el brou dashi i el pollastre i les verdures saltades per sobre. Podeu guarnir el plat amb llavors de sèsam torrades.