Tonyina en tàrtar
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- INGREDIENTS :
- 1 tall de llom de tonyina fresca d'uns 150 g
- 1 manat de raves vermells petits
- 2 gotes de suc de llima
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 ceba tendra
- unes fulles de temporada (canonges, enciam, etc.)
- ALTRES INGREDIENTS
- 4 olives verdes sevillanes
- 1 tomàquet d'amanir
- 1 ou dur
- oli d'oliva, sal i pebre negre
PREPARACIÓ
1. Netegeu totes les hortalisses i les fulles.
2. La tonyina, talleu-la en dauets petits. Salpebreu-los
3. Els raves, en làmines, com el tomàquet i la ceba tendra.
4. Ratlleu l'ou dur.
5. Remeneu el suc de llima amb la soja i l'oli.
6. En un bol per fer amanides, barregeu les fulles i les hortalisses i saleu-les lleugerament.
7. Disposeu això en la base del plat i poseu-hi l'ou dur pel damunt.
8. Tireu-hi els dauets de tonyina pel damunt i salseu-ho amb la vinagreta.
2. La tonyina, talleu-la en dauets petits. Salpebreu-los
3. Els raves, en làmines, com el tomàquet i la ceba tendra.
4. Ratlleu l'ou dur.
5. Remeneu el suc de llima amb la soja i l'oli.
6. En un bol per fer amanides, barregeu les fulles i les hortalisses i saleu-les lleugerament.
7. Disposeu això en la base del plat i poseu-hi l'ou dur pel damunt.
8. Tireu-hi els dauets de tonyina pel damunt i salseu-ho amb la vinagreta.