Tonyina amb arrop de cireres
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Tonyina amb arrop de cireres
- (per a 4 persones)
- 1 albergínia
- 400 g de meló
- 400 g de síndria
- 400 g de cireres
- 400 g de ventresca de tonyina
- 500 ml de vi negre
- 100 g de sucre
PREPARACIÓ
1. Tallem a dauets la síndria, el meló i l'albergínia, sense pelar-ne cap.
2. Desossem i tallem per la meitat totes les cireres.
3. Posem una cassola de ferro al foc i hi tirem el vi i el sucre.
4. Afegim a la cassola l'albergínia i la fruita. Deixem que cogui tot a foc mitjà fins que la barreja d'ingredients agafi textura de melmelada.
5. Fem el tall de ventresca de tonyina a la planxa, sense afegir-hi oli.
6. Tallem a daus la tonyina i l'emplatem. Completem el plat amb l'arrop, una miqueta de sal i un rajolinet d'oli. Que vagi de gust!
2. Desossem i tallem per la meitat totes les cireres.
3. Posem una cassola de ferro al foc i hi tirem el vi i el sucre.
4. Afegim a la cassola l'albergínia i la fruita. Deixem que cogui tot a foc mitjà fins que la barreja d'ingredients agafi textura de melmelada.
5. Fem el tall de ventresca de tonyina a la planxa, sense afegir-hi oli.
6. Tallem a daus la tonyina i l'emplatem. Completem el plat amb l'arrop, una miqueta de sal i un rajolinet d'oli. Que vagi de gust!