Tirópita (Empanada de formatge) - Grècia
- Programa: Karakia
- Cuina: Thanásis Daradoumis, Barcelona
INGREDIENTS
- pasta de full
- formatge feta
- 1 ou
- julivert
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Aplaneu la pasta de full amb el corró i feu-ne dues parts (de la mida del motlle que tingueu). Prepareu el farcit barrejant el formatge feta i el julivert trinxat. Salpebreu-ho al vostre gust.
Folreu el motlle amb una de les parts de la pasta de full. Farciu-la amb la barreja de feta i julivert i tapeu l'empanada amb l'altra meitat de la pasta de full.
Enganxeu les vores amb una mica d'ou batut i pinteu la part superior de l'empanada amb la resta d'ou.
Enforneu-la uns 30 minuts a 180º (forn a dalt i a baix).
Folreu el motlle amb una de les parts de la pasta de full. Farciu-la amb la barreja de feta i julivert i tapeu l'empanada amb l'altra meitat de la pasta de full.
Enganxeu les vores amb una mica d'ou batut i pinteu la part superior de l'empanada amb la resta d'ou.
Enforneu-la uns 30 minuts a 180º (forn a dalt i a baix).