Tiramisú exprés

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Víctor Gonzalo i Sofia Janer
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    4 melindros

  • 190 g de mascarpone
  • 2 rovells
  • 50 g de sucre
  • 125 g de nata semimuntada
  • 1 càpsula de cafè
  • 1 cullerada de licor
  • Cacau en pols

PREPARACIÓ

  1. Muntem els rovells amb el sucre fins que doblin el volum.
  2. Batem el mascarpone i hi afegim els rovells que ja tenim preparats.
  3. Hi incorporem la nata semimuntada.
  4. Preparem el cafè i hi afegim el licor.
  5. Per emplatar-ho, posem al fons del plat els melindros, els banyem amb el cafè i hi posem la crema per sobre. Ho acabem decorant amb el cacau en pols.
Anar al contingut