Tiramisú del Víctor
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Quintillà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet
INGREDIENTS
- 5 rovells
- 70 g de sucre
- 250 g de formatge Mascarpone
- 250 g de nata semimuntada
- cacau en pols
- 1 magdalena
- 2 tassetes de cafè
- 1 copa d'amaretto
PREPARACIÓ
Poseu en un bol els rovells i el sucre i munteu-ho fins que gairebé tripliqui el seu volum.
Després, afegiu-hi el Mascarpone i la nata semimuntada i remeneu-ho bé.
Mentrestant, afegiu amaretto al cafè i mulleu-hi la magdalena tallada a rodanxes.
I ja per acabar, aboqueu una mica de crema de tiramisú al fons d'un bol, poseu una rodanxa de magdalena a sobre i acabeu d'omplir el bol amb més crema de tiramisú.
Deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 o 4 hores perquè acabi de quallar.
Finalment, empolvoreu el tiramisú amb cacau en pols.
Després, afegiu-hi el Mascarpone i la nata semimuntada i remeneu-ho bé.
Mentrestant, afegiu amaretto al cafè i mulleu-hi la magdalena tallada a rodanxes.
I ja per acabar, aboqueu una mica de crema de tiramisú al fons d'un bol, poseu una rodanxa de magdalena a sobre i acabeu d'omplir el bol amb més crema de tiramisú.
Deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 o 4 hores perquè acabi de quallar.
Finalment, empolvoreu el tiramisú amb cacau en pols.