Tiramisú del Víctor

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Quintillà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet

INGREDIENTS

  • 5 rovells
  • 70 g de sucre
  • 250 g de formatge Mascarpone
  • 250 g de nata semimuntada
  • cacau en pols
  • 1 magdalena
  • 2 tassetes de cafè
  • 1 copa d'amaretto

PREPARACIÓ

Poseu en un bol els rovells i el sucre i munteu-ho fins que gairebé tripliqui el seu volum.

Després, afegiu-hi el Mascarpone i la nata semimuntada i remeneu-ho bé.

Mentrestant, afegiu amaretto al cafè i mulleu-hi la magdalena tallada a rodanxes.

I ja per acabar, aboqueu una mica de crema de tiramisú al fons d'un bol, poseu una rodanxa de magdalena a sobre i acabeu d'omplir el bol amb més crema de tiramisú.

Deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 o 4 hores perquè acabi de quallar.

Finalment, empolvoreu el tiramisú amb cacau en pols.
Anar al contingut