Comenceu preparant la mousse. Poseu en un bol la xocolata de cobertura trencada a trossos ben petits i foneu-la al bany maria.
Retireu-la del foc, afegiu-hi el xarop i la nata líquida i barregeu-ho fins que us quedi una pasta fina i homogènia. Barregeu els rovells i tireu-los a la pasta, remeneu-ho; després incorporeu-hi la nata muntada, primer una part i llavors l'altre, i acabeu-ho de barrejar fins que us quedi uniforme.
Ompliu una mànega pastissera amb la mousse i una altra amb la confitura de gerds. En cas de no tenir mànegues, podeu fer-ho amb una cullera. Comenceu a muntar el motlle, que ha de ser de mitja canya, i folreu-ho amb un plàstic perquè no se us enganxi.
Ompliu-lo amb una capa de mousse, una tira de pa de pessic o melindros i confitura de gerds, mousse de xocolata i per acabar, tapeu-ho amb el pa de pessic. Finalment poseu-ho al congelador 1 hora aproximadament. Abans de servir, deixeu-ho reposar una estora a fora.
Desemmotlleu-ho, traieu el plàstic i decoreu-ho amb merengues, gerds, encenalls de xocolata i sucre glaç.