Timbal de Sant Magí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 3/4 de kg de sardines
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 4 cullerades de tomàquet
- 4 ous
- 1 fulla de llorer
- sal i oli d'oliva
PREPARACIÓ
Netegeu les sardines i traieu-los el cap i l'espina central.
Talleu els pebrots, l'albergínia i la ceba a daus. En una cassola amb oli, sofregiu-hi l'albergínia, el pebrot verd, el pebrot vermell i la ceba. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure fins que el sofregit estigui cuit. Mentrestant, en una cassola amb aigua bullent i una fulla de llorer, poseu-hi a coure les sardines. Quan l'aigua torni a arrencar el bull, retireu-les i afegiu-les al sofregit. Afegiu-hi, també, els ous, passeu-ho per la batedora o poseu-ho en un motlle, prèviament untat amb mantega. Poseu-ho a coure al forn al bany maria de 30 a 40 minuts.
Talleu els pebrots, l'albergínia i la ceba a daus. En una cassola amb oli, sofregiu-hi l'albergínia, el pebrot verd, el pebrot vermell i la ceba. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure fins que el sofregit estigui cuit. Mentrestant, en una cassola amb aigua bullent i una fulla de llorer, poseu-hi a coure les sardines. Quan l'aigua torni a arrencar el bull, retireu-les i afegiu-les al sofregit. Afegiu-hi, també, els ous, passeu-ho per la batedora o poseu-ho en un motlle, prèviament untat amb mantega. Poseu-ho a coure al forn al bany maria de 30 a 40 minuts.