Test amb fulles de menta i pastes de te

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Christian Escribà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Escribà

INGREDIENTS

  • Per a un test:
  • 2 kg xocolata negra 70%
  • fulles de menta fresca
  • 4 pastes de te
  • maduixots
  • broquetes
  • paper siliconat

PREPARACIÓ

Per començar, foneu la xocolata al bany maria. Seguidament, tempereu-la; és a dir, aboqueu-la sobre el marbre i remeneu-la amb una espàtula perquè es refredi. Després, passeu-la a un bol i ompliu un cornet (màniga de paper) amb la xocolata.

A continuació, destrieu les fulles de menta fresca, col•loqueu-les al revés, ben planes, damunt d'un paper siliconat o un “silpat” , talleu la punta del cornet, poseu una mica de xocolata a la base de les fulles que heu estirat i, amb una espàtula petita, escampeu la xocolata de baix a dalt de la fulla, de tal manera que la sobrepassi.

Mentre es refreda una mica la xocolata del bol fora de la nevera, suqueu-hi la meitat de les pastes de te i deixeu-les refredar a la nevera.

Tot seguit, col•loqueu damunt de les fulles de menta les broquetes, de diferents mides, i, amb el cornet, poseu més xocolata sobre la broqueta, de manera que hi quedi enganxada. Repetiu el procés per a tantes fulles com vulguem.

Mentre es refreden les fulles de menta, poseu les pastes de te sobre un paper siliconat, col•loqueu les broquetes damunt de les pastes de te i enganxeu-les amb més xocolata.

Finalment, claveu els maduixots amb les broquetes, mulleu-les en la xocolata i deixeu-les refredar sobre el paper siliconat.

I ja per acabar, tapeu el forat del test amb un adhesiu, ompliu-lo de sucre i claveu-hi tantes broquetes com vulgueu.

Anar al contingut