Terrina freda de pop
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pop mitjà
- 8 patates
- 150 ml de whisky
- pebre vermell dolç
- pebre negre en gra
- pebre de Jamaica
- enciam
- oli d'oliva verge
- tomàquet sec
- mostassa "Pomery"
- pebre vermell picant
PREPARACIÓ
Fiqueu el pop en una plata d'anar al forn i amaniu-lo amb el pebre vermell dolç, el pebre de Jamaica, el pebre negre i el whisky.
Cobriu la plata amb paper d'alumini i deixeu-ho coure al forn durant una hora i mitja a 150 graus.
Mentrestant, confiteu les patates amb pell en un cassó amb oli a foc baix. Deixeu-les coure fins que quedin ben toves.
Quan el pop estigui cuit, poseu-lo en un motllo folrat amb paper d'alumini i deixeu-lo refredar a la nevera.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, la mostassa "Pomery" i el tomàquet sec remullat i picat. Remeneu-ho bé.
I ja per acabar, desemmotlleu el pop, talleu-lo en rodanxes gruixudes, emplateu-lo i amaniu-lo amb la vinagreta. Col·loqueu-hi les patates confitades a un costat i acompanyeu-lo amb una mica d'enciam amanit amb la vinagreta. Guarniu el plat amb una mica de pebre vermell picant.
Cobriu la plata amb paper d'alumini i deixeu-ho coure al forn durant una hora i mitja a 150 graus.
Mentrestant, confiteu les patates amb pell en un cassó amb oli a foc baix. Deixeu-les coure fins que quedin ben toves.
Quan el pop estigui cuit, poseu-lo en un motllo folrat amb paper d'alumini i deixeu-lo refredar a la nevera.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, la mostassa "Pomery" i el tomàquet sec remullat i picat. Remeneu-ho bé.
I ja per acabar, desemmotlleu el pop, talleu-lo en rodanxes gruixudes, emplateu-lo i amaniu-lo amb la vinagreta. Col·loqueu-hi les patates confitades a un costat i acompanyeu-lo amb una mica d'enciam amanit amb la vinagreta. Guarniu el plat amb una mica de pebre vermell picant.