Terrina de carn d'olla amb làmines de pilota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 1/2 pollastre
- 200 g de cansalada fresca
- 200 g d'orella i morro de porc
- 2 peus de porc
- 200 g de carn de vedella
- 150 g de botifarra negra
- 150 g de cigrons
- 150 g de cansalada viada
- 1 col d'olla
- 16 galets grossos
- pilota d'escudella
- sal i pebre Per a la vinagreta:
- pinyons torrats
- oli d'oliva de 0'4º
- 1 culleradeta de vinagre
- sal
PREPARACIÓ
Comenceu folrant el motlle amb la cansalada viada i després comenceu-lo a omplir amb els ingredients fent capes.
Primer la cansalada fresca i bullida, el pollastre tallat i desossat, el peu de porc, la botifarra negra sencera, la carn de vedella, una capa de col ben escorreguda, i finalment, la careta de porc. Tanqueu-ho amb la cansalada viada, i abans de posar-ho a la nevera perquè es refredi, assegureu-vos que està ben apretat posant-hi un pes al damunt. Mentrestant feu la vinagreta en un bol amb els pinyons torrats i picats, l'oli, el vinagre i una mica de sal. Per presentar el plat, poseu com a base unes làmines de pilota, i a sobre, un tros de la terrina tallada. Decoreu-ho amb galets de Nadal i cigrons cuits, i amaniu-ho amb la vinagreta.
Primer la cansalada fresca i bullida, el pollastre tallat i desossat, el peu de porc, la botifarra negra sencera, la carn de vedella, una capa de col ben escorreguda, i finalment, la careta de porc. Tanqueu-ho amb la cansalada viada, i abans de posar-ho a la nevera perquè es refredi, assegureu-vos que està ben apretat posant-hi un pes al damunt. Mentrestant feu la vinagreta en un bol amb els pinyons torrats i picats, l'oli, el vinagre i una mica de sal. Per presentar el plat, poseu com a base unes làmines de pilota, i a sobre, un tros de la terrina tallada. Decoreu-ho amb galets de Nadal i cigrons cuits, i amaniu-ho amb la vinagreta.