Tàrtar de verdures, raïm i sopa d'ametlles

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jaume Vila
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Banyeta, Palol de Revardit (Pla de l’Estany)
  • Informació nutricional
    -Obre

    El raïm és un fruita que conté compostos fenòlics com els antocians, els tanins i els flavonoides, potents antioxidants amb una acció protectoraAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 pastanagues
  • 2 tomàquets carnosos
  • 100 g de carbassa
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • 4 salsafins
  • 1 cogombre
  • oli d'oliva
  • sal
  • 150 g de raïm pelat
  • Per a la sopa d'ametlles:
  • 200 g d'ametlles crues
  • 200 ml de nata (23% greix)
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, peleu el cogombre, els pebrots, la carbassa, el tomàquet, el carbassó, els salsafins i la pastanaga i talleu-ho tot a dauets. A continuació, poseu-ho tot en una paella amb una mica d'oli ben calent, remeneu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i salteu-ho durant un minut aproximadament.

Per fer la crema d'ametlles, poseu les ametlles a la Thermomix i tritureu-les. Seguidament, afegiu-hi la nata i una mica de sal i torneu-ho a batre tot junt durant 2 minuts a 30 graus. Després, passeu-la per un colador xinès i reserveu-la.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les verdures, premseu-les bé, poseu-hi el raïm a sobre, desemmotlleu-ho i aboqueu-hi la crema d'ametlles al voltant.
Anar al contingut