Tàrtar de vedella amb rovell de mostassa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Artur Martínez García
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)

INGREDIENTS

  • 800 g de carn de vedella
  • 1 ceba de Figueres
  • oli d'oliva
  • sal fumada
  • sal fina
  • pebre negre
  • 1 cullerada de quetxup
  • 1 cullerada de tabasco
  • 1/2 l de brou de vedella
  • 100 g de foie
  • 1 ou
  • 1 cullerada de mostassa
  • aigua mineral
  • tòfona
  • mostassa germinada per guarnir

PREPARACIÓ

Per fer la crema de foie, barregeu en un bol el foie i el brou de vedella calent amb l'ajuda d'un Túrmix.
A continuació, poseu el filet de vedella tallat a daus molt petits en un bol amb la ceba picada, la sal, la sal fumada, el quetxup, el tabasco, l'oli i barregeu-ho tot amb una cullera. Ompliu un motllo fins a la meitat, premeu bé la barreja i feu-hi un forat al mig per posar-hi la crema de foie. Deixeu reposar el motlle a la nevera una estona.

Mentrestant, amb una xeringa, buideu el rovell d'un ou cru, i una altra vegada amb la xeringa injecteu-hi una mica de mostassa diluïda en aigua mineral.

I ja per acabar, desemmotlleu el tàrtar, poseu-lo al centre del plat amb l'ou a sobre i guarniu-lo amb una mica de sal, mostassa germinada, ou filat i una mica de tòfona ratllada.
Anar al contingut