Tàrtar de tonyina amb soja i mostassa antiga

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Nicolau
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La tonyina és un peix gras risc en àcids grassos omega-3, que disminueix el risc d'aterosclerosis.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de llom de tonyina
  • 4 cullerades de soja
  • 1/2 cullerada de mostassa antiga
  • ous de salmó
  • amanida
  • cibulet, pebre negre i sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la tonyina tallada a dauets juntament amb la soja, la mostassa, el cibulet picat i el pebre, remeneu-ho bé amb una cullera i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores.

Mentrestant, poseu l'amanida en un bol, afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb els dauets de tonyina, premeu-ho bé, desemmotlleu-ho, poseu-hi l'amanida a sobre i guarniu el plat amb els ous de salmó.
Anar al contingut