Tàrtar de bacallà amb kiwi
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 150 g de bacallà esqueixat
- 4 patates ratte petites
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 pebrot groc
- 1 kiwi
- fulles d'orenga seques
- fulles d'orenga fresques
PREPARACIÓ
1. Posem oli d'oliva dins el bol amb el bacallà perquè emulsioni. Hi afegim orenga per aromatitzar-lo i ho barregem.
2. Tallem a daus el pebrot verd. Una espurneta de sal i pebre i els saltem una mica. Fem el mateix amb el pebrot groc: el posem a la paella amb sal, oli i pebre.
3. Tallem a daus les patates que ja tenim bullides. Pelem el kiwi i el tallem ben petit. Al bol, hi posem el bacallà, les dues classes de pebrot que ja hem saltat, la patata i el kiwi.
Al menú proposat el 21 d'abril el tàrtar s'acompanya amb un bacallà a l'estil dels monjos de Poblet.
2. Tallem a daus el pebrot verd. Una espurneta de sal i pebre i els saltem una mica. Fem el mateix amb el pebrot groc: el posem a la paella amb sal, oli i pebre.
3. Tallem a daus les patates que ja tenim bullides. Pelem el kiwi i el tallem ben petit. Al bol, hi posem el bacallà, les dues classes de pebrot que ja hem saltat, la patata i el kiwi.
Al menú proposat el 21 d'abril el tàrtar s'acompanya amb un bacallà a l'estil dels monjos de Poblet.