Taronja amanida amb alvocat
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Taronja amanida amb alvocat
- (per a 2 persones )
- 2 taronges
- alvocat madur
- 40 g d'olives "mortes" aragoneses
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cebes tendres
- fulles d'alfàbrega genovesa
- vinagre de Mòdena
PREPARACIÓ
1. Per fer la taronja, la tallem a rodanxes i l'emplatem. Marquem l'alvocat i n'aprofitem la polpa, que anem col¿locant al mig del plat.
2. La decorem amb olives negres pel damunt, una mica d'alfàbrega i trossets de ceba.
3. Després fem la vinagreta. Posem el vinagre de Mòdena en un bol i el barregem amb l'oli.
2. La decorem amb olives negres pel damunt, una mica d'alfàbrega i trossets de ceba.
3. Després fem la vinagreta. Posem el vinagre de Mòdena en un bol i el barregem amb l'oli.