Tarator (Amanida de iogurt) - Macedònia
- Programa: Karakia
- Cuina: Smilja Mitrovska, l'Hospitalet de Llobregat
INGREDIENTS
- cogombres
- alls
- julivert
- nous
- iogurt
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Peleu i talleu el cogombre a daus petits.
Trinxeu els alls.
En un bol, barregeu-hi unes quantes cullerades de iogurt, que podeu tenir preparat de la manera com ho fa l'Smilja (consulteu la recepta del "kiselo mleko") amb el cogombre i l'all trinxats. Amaniu-ho amb un rajolí d'oli d'oliva, una mica de julivert sec esmicolat, unes quantes nous trinxades i un toc de pebre negre mòlt i deixeu-ho refredar a la nevera fins al moment de servir.
Trinxeu els alls.
En un bol, barregeu-hi unes quantes cullerades de iogurt, que podeu tenir preparat de la manera com ho fa l'Smilja (consulteu la recepta del "kiselo mleko") amb el cogombre i l'all trinxats. Amaniu-ho amb un rajolí d'oli d'oliva, una mica de julivert sec esmicolat, unes quantes nous trinxades i un toc de pebre negre mòlt i deixeu-ho refredar a la nevera fins al moment de servir.