Taps de Cadaqués amb rom
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jaume Subirós
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Empordà, Figueres
INGREDIENTS
- 8 taps
- pela de llimona
- 4 cafès
- grans de cafè
- canyella
- 5 copes de rom negre
- 1 l de crema de llet
PREPARACIÓ
Escalfeu el rom en una paella calenta.
Quan el rom estigui calent, flamegeu-lo i afegiu-hi els taps de Cadaqués, el cafè, la pela de llimona, la canyella i els grans de cafè. Quan el flamejat perdi força, afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir a la meitat, i ja podreu emplatar-ho.
Quan el rom estigui calent, flamegeu-lo i afegiu-hi els taps de Cadaqués, el cafè, la pela de llimona, la canyella i els grans de cafè. Quan el flamejat perdi força, afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir a la meitat, i ja podreu emplatar-ho.