Tallarines d'alga amanides
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Tallarines d'alga amanides
- (per a 2 persones)
- 80 g d'algues "haricots du mer"
- 1 tomàquet raff
- 4 raves
- 1 culleradeta de miso
- 20 cl de vinagre de pomes
- oli d'oliva
- 4 sipietes
PREPARACIÓ
1. Tallem el tomàquet i els raves a grills.
2. Tirem un bon raig d'oli en una paella i fem les sipietes a la planxa.
3. Barregem en un bol petit el vinagre de poma, la culleradeta de miso i una raig d'oli d'oliva per fer la vinagreta.
4. Ara triem un bol gros i hi aboquem les algues, els raves i el tomàquet. Ho amanim tot amb la vinagreta.
5. Afegim al bol les sipietes, barregem tots els ingredients i ja tenim les tallarines d'alga preparades per emplatar.
2. Tirem un bon raig d'oli en una paella i fem les sipietes a la planxa.
3. Barregem en un bol petit el vinagre de poma, la culleradeta de miso i una raig d'oli d'oliva per fer la vinagreta.
4. Ara triem un bol gros i hi aboquem les algues, els raves i el tomàquet. Ho amanim tot amb la vinagreta.
5. Afegim al bol les sipietes, barregem tots els ingredients i ja tenim les tallarines d'alga preparades per emplatar.