Tahina (Amanida de cogombre) - Egipte
- Programa: Karakia
- Cuina: Said Moustafa, Barcelona
INGREDIENTS
- cogombre
- ceba
- julivert
- tomàquet
- menta
- salsa de sèsam
- suc de llimona
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i talleu ben menuts el cogombre i la ceba.
Escaldeu el tomàquet, peleu-lo, traieu-ne les llavors i talleu-lo molt petit.
Barregeu-ho tot amb unes cullerades de salsa de sèsam, una mica de suc de llimona i sal al vostre gust.
Podeu posar-hi unes fulles de julivert per sobre, com a decoració.
Deixeu refredar aquesta amanida a la nevera fins al moment de servir.
Escaldeu el tomàquet, peleu-lo, traieu-ne les llavors i talleu-lo molt petit.
Barregeu-ho tot amb unes cullerades de salsa de sèsam, una mica de suc de llimona i sal al vostre gust.
Podeu posar-hi unes fulles de julivert per sobre, com a decoració.
Deixeu refredar aquesta amanida a la nevera fins al moment de servir.