Tacos de pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les espècies realcen el gust dels aliments i estimulen la sensació de gana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    2 pits de pollastre

    4 tortitas

    gingebre

    comí

    canyella en pols

    pebre vermell fumat dolç

    4 claus d'espècie

    1 pebrot verd

    1 pebrot vermell

    1 ceba morada

    1 gra d'all

    1 iogurt grec

    mostassa de Dijon

    pebre negre

    tabasco

    coriandre

    blat de moro torrat

    sal

    1 alvocat

    oli OVE

    aigua

PREPARACIÓ

  1. Fem un bany de sal als pits de pollastre: en un litre d'aigua mineral hi afegirem gingebre ratllat, una cullerada de comí, una de canyella en pols, una de pebre vermell fumat dolç i 4 claus d'espècie aixafats. Marinem els pits de pollastre  en aquesta barreja i ho deixem 6 hores a la nevera.
  2. Pelem i tallem a juliana un pebrot verd, un pebrot vermell i una ceba morada.
  3. Freguem un gra d'all aixafat en una paella i hi tirem un raig d'oli. Saltem les verdures.
  4. Quan hagin passat les 6 hores, traiem de la nevera el pollastre, l'eixuguem amb un paper absorbent i el tallem a mida mossegada.
  5. Reservem les verdures de la paella i, a la mateixa paella, hi saltem el pollastre. Si hi fa falta, hi afegim un raig d'oli.
  6. Fem la salsa: barregem en un bol un iogurt grec, una cullerada de mostassa de Dijon, pebre negre i un raig de tabasco. Reservem.
  7. Afegim les verdures saltades a la paella amb el pollastre i unes fulles de coriandre picades.
  8. Posem 4 tortitas en una safata de forn, donant-hi forma corba. Les enfornem 3 minuts a 200 graus.
  9. Piquem en un morter un grapat de blat de moro.
  10. Pelem i tallem a rodanxes un alvocat.
  11. Traiem del forn las tortitas i l'omplim: el pollastre amb verdures, salsa al gust , l'alvocat i una mica de blat de moro per sobre. Servim.