Tacos de carne molida con salsa blanca ("Tacos" de carn amb salsa blanca) - Hondures

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Àngels Secanella i Ramón Andara, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de carn picada de vedella
  • 1/2 kg de carn picada de porc
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • pebre negre
  • comi mòlt
  • all mòlt
  • aigua
  • sal

PREPARACIÓ

Poseu una cassola al foc i escalfeu-hi la carn picada, sense ni oli ni aigua. Tapeu la cassola i deixeu-ho a foc ben fluix. Veureu que la carn anirà deixant anar l'aigua i els greixos que porta, que haureu d'anar retirant de la cassola.
Peleu i trossegeu menuda la ceba. Talleu ben petit un tros de pebrot verd. Reserveu-ho.
De tant en tant, remeneu la carn picada de la cassola i controleu si ha deixat anar líquid, per retirar-lo.
Un cop vegeu que la carn ja no deixa anar més líquid, afegiu a la cassola el pebrot verd i la ceba que teniu reservats. Saleu-ho generosament i condimenteu-ho amb el pebre negre, el comí i l'all mòlt. Si feu servir all fresc, trinxeu-lo ben menut.
Afegiu-hi mig got d'aigua calenta, remeneu-ho i tapeu la cassola. Deixeu-ho al foc durant uns minuts més, fins que les verdures estiguin cuites.
Serviu aquesta carn per sobre d'unes tortillas i aboqueu-hi per sobre una cullerada o dos de salsa blanca (vegeu-ne la recepta a part) i ja tindreu un taco de carne molida a punt per menjar.

Anar al contingut