Tabbuli (Amanida) - Iraq
- Programa: Karakia
- Cuina: Pius Alibek, restaurant Mesopotàmia, Barcelona
INGREDIENTS
- julivert
- menta
- ceba
- tomàquet
- burgul (blat escairat de gra fi)
- enciam
- suc de llimona
- pebre negre
- sal i oli
PREPARACIÓ
Piqueu la ceba, el julivert i la menta (la proporció és de dues terceres parts de julivert per una tercera part de menta).
Barregeu-ho tot amb el burgul i amaniu-ho amb el suc de llimona, l'oli, el pebre i la sal.
Talleu el tomàquet a bocins petits.
Serviu cada ració d'amanida dins una fulla d'enciam ben ampla, i amb una mica de tomàquet per sobre.
Barregeu-ho tot amb el burgul i amaniu-ho amb el suc de llimona, l'oli, el pebre i la sal.
Talleu el tomàquet a bocins petits.
Serviu cada ració d'amanida dins una fulla d'enciam ben ampla, i amb una mica de tomàquet per sobre.