Suquet d'espardenyes amb mongetes del ganxet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'espardenyes
- 600 g de mongetes del ganxet cuites
- 1 cabeça d'alls
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 l de brou de peix
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu els alls.
Quan estiguin daurats, poseu-hi el pebrot tallat a trossos, la sal, el pebre, la ceba picada i el tomàquet, que haureu triturat; remeneu-ho tot bé i deixeu-ho confitar a foc baix.
A continuació, afegiu-hi el brou de peix i les mongetes i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts.
Finalment, poseu-hi les espardenyes i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més, i ja podeu emplatar-ho.
Quan estiguin daurats, poseu-hi el pebrot tallat a trossos, la sal, el pebre, la ceba picada i el tomàquet, que haureu triturat; remeneu-ho tot bé i deixeu-ho confitar a foc baix.
A continuació, afegiu-hi el brou de peix i les mongetes i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts.
Finalment, poseu-hi les espardenyes i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més, i ja podeu emplatar-ho.