Suquet de pescadors

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ana Casanova
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blanc (com el rap, el lluç, el llenguado...) és de gran valor nutritiu, pobre en greixos i ric en proteïnes de bona qualitat, i es recomana prendre'l entre tres i quatre dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 1 kg de peix de roca
  • 2 patates grosses
  • 1 l de caldo de peix i marisc amb sofregit Aneto
  • Per a la picada:
  • 2 llesques de pa fregit
  • 2 alls
  • 50 g d'ametlles torrades pelades
  • julivert

PREPARACIÓ

Per començar, pelem les patates, les rentem bé i les tallem (esqueixades), a talls mitjans. A la cassola, amb una mica d'oli, daurem les patates uns 4 minuts, no cal que quedin gaire enrossides.

Posem el caldo en una olla, fins que arribi a bullir. Afegim el caldo bullint perquè cobreixi les patates. Ho deixem coure uns 10 minuts.

Per fer la picada, pelem els alls. En una cassola amb oli, els fregim i els retirem. En el mateix oli, hi fregim la llesca de pa. La retirem. En un morter, matxuquem el pa i els alls. Hi afegim les ametlles torrades i ho anem picant. Acabem de fer la picada, fins que en quedi una pasta. La reservem.

Tallem el peix a rodelles. Hi afegim la picada i la deixatem amb el suc de la cocció de la cassola. El posem a la cassola on tenim les patates. Li tirem un rajolí d'anís. Sacsegem la cassola. Ho coem durant 5 minuts més. Rectifiquem el punt de sal si és necessari.

Per acabar, ho presentem a la cassola.
Anar al contingut