Suquet de lluerna amb patates

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Antoni Rafecas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Nansa, Sitges

INGREDIENTS

  • 1 lluerna de 2 kg
  • 4 grans d'all
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1/4 de l de salsa de tomàquet
  • 1/2 l de brou de peix
  • 3/4 de kg de patates
  • 1 tasseta d'allioli
  • oli d'oliva
  • farina
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, daureu un gra d'all en una cassola amb oli.
Tot seguit saleu la lluerna i passeu-la per la farina. Després incorporeu el peix a la cassola. Espereu una mica i afegiu-hi el julivert, la salsa de tomàquet, les patates (prèviament cuites), una mica de brou de peix i sal. Per fer l'allioli poseu dos grans d'all i una mica de sal en un morter i lligueu-ho mirant que l'allioli quedi claret. Aleshores afegiu l'allioli a la cassola, tapeu-la i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Finalment, ja podeu emplatar.
Anar al contingut