Suquet de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 8 talls de llom de bacallà dessalat
- brou de crustacis
- 1 ceba
- 4 grans d'all
- 1 llesca de pa fregida
- 1 cullerada de tomàquet triturat
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 grapadet d'avellanes
- 4 carxofes
- 2 grapats de fesols cuits
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, feu un sofregit en un cassó amb ceba, alls i tomàquet.
A continuació, poseu en un bol la llesca de pa fregida, el pebre vermell dolç, les avellanes pelades i el sofregit, i tritureu-ho tot amb un túrmix. Tot seguit, salteu en una paella les carxofes tallades a quarts. Després, afegiu-hi una mica de brou de crustacis i la picada. Remeneu-ho bé i rectifiqueu-ho de sal. Quan el brou comenci a bullir, incorporeu-hi els trossos de bacallà i els fesols cuits. Deixeu-ho coure tapat durant 3 o 4 minuts. I ja, per acabar, emplateu-ho tot i salsegeu-ho amb el suquet.
A continuació, poseu en un bol la llesca de pa fregida, el pebre vermell dolç, les avellanes pelades i el sofregit, i tritureu-ho tot amb un túrmix. Tot seguit, salteu en una paella les carxofes tallades a quarts. Després, afegiu-hi una mica de brou de crustacis i la picada. Remeneu-ho bé i rectifiqueu-ho de sal. Quan el brou comenci a bullir, incorporeu-hi els trossos de bacallà i els fesols cuits. Deixeu-ho coure tapat durant 3 o 4 minuts. I ja, per acabar, emplateu-ho tot i salsegeu-ho amb el suquet.